Avis Legal

AVÍS LEGAL La Moreneta Pastisseria
En compliment dels Articles 5 i 6 establerts en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i el Reglament 1720/2007 de 21 de desembre, l’informem que, en introduir les seves dades personals en aquesta pàgina web quedaran incorporats en un fitxer propietat de Josep i Joan Morell Barjoan C.B. amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats.

Les dades obtingudes són les pertinents per a la finalitat per la qual s’han recaptat i compleixen amb la normativa vigent de protecció de dades garantint les mesures de seguretat i confidencialitat en el tractament de les mateixes. Aquestes dades podran ser utilitzades per enviar informació dels nostres productes i serveis.

L’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades davant:

Respnsable del Fitxer:
Nom: Josep i Joan Morell Barjoan C.B.
Direcció de l’oficina d’Accés: Rossello 6
CP: 08303 Població: Matarò Província: Barcelona
CIF: E08971558
E-mail: pastislamoreneta@gmail.com
A més, en compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic, l’informa que:

és una pàgina web que té com a objectiu establir un canal d’informació, comunicació i serveis entre Josep i Joan Morell Barjoan C.B. i els seus clients i empleats a través d’Internet.

Entrades Recents